به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس، محمدعلي انصاري دبير ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خميني (ره) صبح امروز در همايش ستادهاي برگزارکننده بيست و دومين سالگرد ارتحال امام خميني(ره)، اين مراسم را يکي از گردهماييهاي بزرگ و ملي در کشور دانست و افزود: بايد زمينهاي فراهم شود تا همه مردم از هر قشر و گروه که زير چتر نظام اسلامي قرار دارند بتوانند با آرامش خاطر در اين مراسم بزرگ شرکت کرده و با آرمان هاي امام(ره) و رهبر عزيز انقلاب بيعتي دوباره کنند.
انصاري مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) را مربوط به امام(ره)، ولايت و راه امام(ره) معرفي کرد و اظهار داشت: بايد با مطالعه و دقت، بهترين برنامهريزي را براي برگزاري هرچه بهتر اين مراسم داشته باشيم.
وي با بيان اينکه ما نبايد قبل از 14 خرداد، القاءکننده پيام خاصي باشيم، افزود: بايد زمينه و بستر مناسب فراهم شود تا اين مراسم، خود پيام خودش را به دنيا مخابره کند.
دبير ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خميني (ره) با تأکيد بر اينکه در 14 خرداد بايد همه نگاهها به سخنان رهبر معظم انقلاب باشد، تصريح کرد: اگر ما بخواهيم هدفي جمعي يا فردي را در اين مراسم القاء کنيم نه تنها بهرهاي نميبريم بلکه دچار آفت بزرگي ميشويم که گاها بايد ماهها و روزها براي برطرف کردن عوارض آن تلاش کنيم.
انصاري با تأکيد بر اينکه هرکس وفادار به امام(ره) بوده و زير چتر نظام قرار دارد، بايد بتواند در اين مراسم حاضر شود، افزود: آنهايي هم که بنا به دلايلي نبايد باشند، از طرف ما دعوت نشده و خودشان هم نميآيند اما اگر کسي دعوت شد و به اين مراسم آمد، اهانت کردن به او خلاف رضاي خداست.
وي هدف از برگزاري اين مراسم را زيارت امام(ره) و گوش دادن به سخنان رهبر انقلاب دانست و تأکيد کرد: اگر قرار باشد شعار يا قطعنامهاي در اين مراسم صادر شود، حتما بايد از تريبون رسمي مراسم باشد.
دبير ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خميني (ره) با بيان اينکه هر سال مراسم بزرگداشت امام(ره) يک گام به طرف برنامهريزي صحيح و استفاده مطلوبتر برميدارد، افزود: براي مراسمي که به تعبير مقام معظم رهبري يک مراسم بينظير، استثنايي و ملي است بايد همه دستاندرکاران و ما خادمان مردم تلاش کنيم که در همه ابعاد و زمينهها اعم از حضور مردم و استفادههاي معنوي و نيز بهرهبرداريهاي سياسي در جهت تقويت نظام جاودانه باشد.
انصاري با تقدير و تشکر از دستاندرکاران برگزاري اين مراسم از جمله بسيج و سپاه، اظهار کرد: بسيج و سپاه سکاندار کشتي توفيق مراسم حضرت امام(ره) هستند؛ ولي شخصا معتقدم که بايد در درون خانواده ستادي خودمان کارهاي اساسي انجام دهيم. بايد براي آينده نيز برنامهريزي و مطالعه کنيم.
وي با تاکيد بر تلاش همه بخشهاي ذيربط براي برگزاري باشکوهتر مراسم روز 14 خرداد، خاطر نشان کرد: جهان اسلام و منطقه ما در آستانه يک تحول بزرگ است و از همه ميخواهيم که اين تحول به نفع اسلام، قرآن، تشيع و موعدي که همه منتظر آن هستيم باشد.
دبير ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خميني (ره)، همچنين بر لزوم وحدت در جامعه تاکيد کرد و گفت: نظام ما نيازمند وحدت، همدلي و اطاعت و پيروي از دستورات رهبري است. بايد پشت سر ولي امرمان حرکت کنيم و راه، انديشه و آرمان حضرت امام را پاس بداريم.
انصاري در پايان با بيان اينکه جناب آقاي نجار وزير محترم کشور به عنوان نماينده رئيس جمهور و آقاي ارشادمنش به عنوان نماينده وزير کشور در ستاد ارتحال حضرت امام(ره)عضويت دارند، تصريح کرد: با اين عزيزان جلسات مختلفي برگزار شده و آقاي نجار به ما اطمينان دادند تمام دستگاههاي دولت يکپارچه و هماهنگ در اختيار اين ستاد هستند تا مراسم با شکوه هرچه بيشتر برگزار شود.
در اين مراسم همچنين سردار احمد ذوالقدر جانشين فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ و سردار رحيمي رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ، ضمن ارايه گزارشي از فعاليتهاي بخشهاي مربوط به خود، به ارايه نکاتي درباره هماهنگيهاي لازم براي برگزاري مراسم سالگرد ارتحال امام در روز 14 خرداد پرداختند.